Tvätt och grovtvätt

Tvättstuga

Det finns tre tvättstugor i föreningen, en i varje hus. Det finns också en grovtvättstuga bredvid entrén i 21:an, gemensam för alla husen. Tvätt- och grovtvättstugan är gemensamma utrymmen. För allas trevnad är det extra viktigt att du gör rent efter dig när du utnyttjat din tvättstuga - glöm till exempel inte att göra rent luddfiltret i torktumlaren. Det är också viktigt att du följer de regler och bokningsrutiner som gäller för tvättstugan samt att du repekterar tvättiderna och andra medlemmar och hyresgäster. När du tvättat färdigt är det viktigt att du ser till att eventuella fönster är stängda och att dörren går i lås efter dig. 

Bokning av tvättstuga

Bokning av tvättstuga kan ske på tre sätt:

  • På panelen utanför respektive tvättstuga. Använd din elektroniska nyckelbricka för att identifiera dig. Följ därefter instruktionerna på väggen bredvid panelen. Grovtvättstugan bokas också på panelen utanför respektive hus tvättstuga.
  • På vår hemsida, via knappen "Boka tvättstuga" i kolumnen till höger. Du behöver ditt lägenhetsnummer och ett lösenord för att logga in i bokningssystemet.
  • På din smartphone (Android eller iPhone), via appen Bokning.

Bokningar gjorda på panelen vid ingången till tvättstugan syns på Internet och i din telefon, och vice versa. Du behöver nyckelbrickan kopplad till din lägenhet för att komma in i tvättstugan.

Instruktioner för bokning via Internet och smartphone

Internet

Gör så här för att logga in:

Under "Användarnamn" fyller du i ditt fyrsiffriga lägenhetsnummer. Lägenhetsnumret hittar du ovanför din ytterdörr.

Har ni aldrig använt detta bokningssystem kontakta styrelsen. Samma gäller om ni har glömt bort ert lösenord.

iPhone eller Android

Installera appen Bokning av Aptus Elektronik AB. Under inställningar fyller du i följande uppgifter:

http://dammen.pmtotal.se/Portalen

Lägenhetsnummer är samma som Internetbokningen.

Lösenord är samma som vid Internetbokningen.