Tvätt och grovtvätt

Tvättstuga

Vi har tre tvättstugor i föreningen, en i varje hus. Det finns även en grovtvättstuga i anslutning till 21:and entré - denna kan boende i samtliga hus boka och nyttja. Våra tvättstugor är gemensamma utrymmen. För grannsämja och allas trevnad är det mycket viktigt att du gör rent efter dig när du tvättat och torkat - lämna tvättstugan som du själv vill möta den. Glöm inte bort att göra rent luddfiltret i torktumlaren och torkskåpet.

Det är också viktigt att du känner till och följer de regler och bokningsrutiner som gäller för tvättstugan samt att du respekterar tvättiderna och andra boende. När du tvättat färdigt är det viktigt att du ser till att eventuella fönster är stängda och att dörren går i lås efter dig. 

Bokning av tvättstuga

Bokning av tvättstuga kan ske på tre sätt:

  • På panelen utanför respektive tvättstuga. Använd din elektroniska nyckelbricka för att identifiera dig. Följ därefter instruktionerna på väggen bredvid panelen. Grovtvättstugan bokas också på panelen utanför respektive hus tvättstuga.
  • På vår hemsida, via knappen "Boka tvättstuga" i kolumnen till höger. Du behöver ditt lägenhetsnummer och ett lösenord för att logga in i bokningssystemet.
  • På din smartphone (Android eller iPhone), via appen Bokning.

Bokningar gjorda på panelen vid ingången till tvättstugan syns på Internet och i din telefon, och vice versa. Oavsett bokningssätt behöver du alltid din nyckelbricka för att komma in i tvättstugan.