Gruppavtal med Com Hem

ComHem LogoPå föreningsstämman 2018-04-10 beslutades att föreningen tecknar ett gruppavtal för digital-TV med Com Hem. Avtalet träder i kraft 2018-07-01 och innebär att alla som bor i föreningens lägenheter får tillgång till Com Hems kanalpaket Silver, inklusive utrustning i form av HD box/eller CA-modul. En tjänst som föreningen tar kostnaden för och erbjuder alla boende i BRF Dammen Nybohov.

Vad innebär det för oss som bor här?

Har ni redan Com Hems Bas- eller Silverpaket tar föreningen nu kostnaden för detta. Överlappande bindningstider kan påverka så kontakta Com Hem för att se vad som gäller för just er.

Vill ni ha digitalpaket Guld eller använda er av TIVO kan det abonnemanget löpa vidare parallellt och ni faktureras som vanligt, men med en rabatt på 150 kr/månad.

Vill ni ha extra kanaler som inte ingår i Silverpaketet kan det att lägga till mot standardpriser.

Boxar eller CA-moduler byts efter behov. Har ni ingen utrustning skickar Com Hem det till er utan extra kostnad.

Syskonabonnemang ingår inte, men Com Hem Play ingår, Med Com Hem Play kan ni se på TV i telefonen eller läsplattan, eller streama till en eventuell andra-TV, gratis.

Vi råder alla som har digital-TV abonnemang med Com Hem att kontakta dem på telefonnummer 0775-17 17 20, så tidigt som möjligt, så att ingen råkar betala för något som de inte ska betala för.comhem.se/gruppavtal kan ni läsa om vårt gruppavtal med Com Hem.

Har ni avtal med en annan TV-leverantör än Com Hem kan ni givetvis fortsätta använda den tjänsten, men den faktureras som vanligt. Kolla eventuella uppsägningstider med din TV-leverantör om du vill gå över och använda föreningens Com Hem-avtal istället.

Bredband från Com Hem ingår inte. Föreningen har redan ett mycket bra avtal med Bahnhof, som ingår i avgiften för medlemmar i föreningen och som kan köpas billigt för hyresgäster. Bredband via Com Hem behöver alltså inte tecknas för att få tillgång till Digital-TV via Com Hem.

Surfa in på comhem.se/tv/tv-silver för mer information om TV-paketet.