Gruppavtal - Com Hem TV Silver

ComHem LogoPå föreningsstämman 2018-04-10 beslutades det att föreningen skulle teckna ett gruppavtal för digital-TV med Com Hem. Avtalet trädde i kraft 2018-07-01 och innebar att alla som bor i föreningens lägenheter får tillgång till Com Hems kanalpaket TV Silver, inklusive utrustning i form av HD box/eller CA-modul. En tjänst som föreningen tar kostnaden för och erbjuder alla boende i BRF Dammen Nybohov.

Vill ni ha extra kanaler som inte ingår i TV Silver kan det läggas till mot standardpriser. Boxar eller CA-moduler byts efter behov. Har ni ingen utrustning skickar Com Hem det till er utan extra kostnad. Surfa in på comhem.se/tv/tv-silver för mer information om TV-paketet.

Syskonabonnemang ingår inte, men Com Hem Play ingår och med den tjänsten kan ni se på TV i telefonen eller läsplattan, eller streama till en eventuell andra-TV, utan kostnad.

comhem.se/gruppavtal kan ni läsa om vårt gruppavtal med Com Hem.Har n Om ni har ett eget avtal med en annan TV-leverantör än Com Hem kan ni självklart välja att fortsätta använda och betala för den tjänsten.

Bredband från Com Hem ingår inte. Föreningen har redan ett mycket bra avtal med Bahnhof, som ingår i avgiften för medlemmar i föreningen och som kan köpas billigt för hyresgäster. Bredband via Com Hem behöver alltså inte tecknas för att få tillgång till Digital-TV via Com Hem.