Gruppavtal - Tele2 TV Silver (fd ComHem)

Tele2 Obegransad Svart Logotyp

På föreningsstämman 2018-04-10 beslutades det att föreningen skulle teckna ett gruppavtal för digital-TV med Com Hem. Avtalet trädde i kraft 2018-07-01 och innebar att alla boende fick tillgång till Com Hems kanalpaket TV Silver, inklusive utrustning i form av HD box/eller CA-modul. En tjänst som föreningen tar kostnaden för och erbjuder alla boende i BRF Dammen Nybohov.

Under 2021 så köpte Tele2 ComHem och tjänsten bytte namn till Tele2 TV Silver.

Vill ni ha extra kanaler som inte ingår i TV Silver kan det läggas till mot standardpriser. Boxar eller CA-moduler byts efter behov. Har ni ingen utrustning skickar Tele2 det till er utan extra kostnad. Surfa in på www.tele2.se/tv/tv-silver för mer information om TV-paketet.

Syskonabonnemang ingår inte, men Tele2 Play ingår och med den tjänsten kan ni se på TV i telefonen eller läsplattan, eller streama till en eventuell andra-TV, utan kostnad.

Tele2:s hemsida kan ni läsa om vårt gruppavtal med Tele2. Om ni har ett eget avtal med en annan TV-leverantör än Tele2 kan ni självklart välja att fortsätta använda och betala för den tjänsten.

Bredband från Tele2 ingår inte. Föreningen har ett mycket bra avtal med Bahnhof, som ingår i avgiften för medlemmar i föreningen och som kan köpas billigt för hyresgäster. Bredband via Tele2 behöver alltså inte tecknas för att få tillgång till Digital-TV via dem.