Byte av brandvarnare

brandvarnareNu byter vi ut de gamla brandvarnarna mot nya i enlighet med rekommendation från brandmyndigheterna. De nuvarnade brandvarnarna är ca: 10 år gamla och har nått sin uppskattade livslängd och ska då bytas ut. Föreningen står för kostnaden.

Ni är välkomna att hämta ut er nya brandvarnare i samlingslokalen i 29:an lördagen den 1 april mellan klockan 12.00-14.00. 2:orna och 3:orna får var sin brandvarnare medan 4:orna får två. Med den nya brandvarnaren följer en adapter som gör att man lätt kan montera den utan att borra nya hål i taket.

Ovanstående gäller för alla lägenheter i alla tre husen, både hyresrätter och bostadsrätter. Om ni behöver hjälp med montering så säg till när ni hämtar brandvarnaren så ombesörjer vi detta. Om ni inte har möjlighet att komma och hämta er brandvarnare den 1 aprill så ber vi er kontakta styrelsen via meddelandeformuläret här på hemsidan, allternativt ringa vår meddelandebox. Vi vill uppmana så många som möjligt att komma förbi och hämta sin brandvarnare den 1 april. Det underlättar vår logistik. Tack på förhand!