Bokningar

Bokning via webbsidan

Så här loggar du in:

Gå till webbsidan. Under "Användarnamn" fyller du i ditt fyrsiffriga lägenhetsnummer. Lägenhetsnumret börjar alltid med siffran 7 och du hittar det på dörrkarmen på utsidan av din ytterdörr.

Lösenordet är detsamma som i Aptus-appen men har du aldrig använt bokningssystemet tidigare så behöver du kontakta styrelsen för att få ett lösenord. Detsamma gäller om du har glömt bort ditt lösenord. Bästa sättet att nå styrelsen är via kontaktformuläret.

 app2 2

Bokning via mobilapp

Så här kommer du igång: 

Hämta hem och installera appen Aptus Home av Aptus Elektronik AB från App Store eller Google Play. Under inställningar i appen Aptus Home fyller du i följande uppgifter:

Användarnamn är ditt 4-siffriga lägenhetsnummer. Lägenhetsnumret börjar alltid med siffran 7 och du hittar det på dörrkarmen på utsidan av din ytterdörr.

Lösenord är detsamma som för webbsidan men har du aldrig använt bokningssystemet tidigare så behöver du kontakta styrelsen för att få ett lösenord. Detsamma gäller om du har glömt bort ditt lösenord. Bästa sättet att nå styrelsen är via kontaktformuläret.

https://dammen.pmtotal.se/Portalen

 

Ytterligare sätt att göra bokningar

Agera-tavlan i entrén

I våra entréer sitter en Agera-tavla där du kan logga in med din svarta Aptusbricka, den så kallade "blippen". I övrigt fungerar detta alternativ som en webbsidebokning.

Tvättstugetavla

För bokning av tvättid fungerar även den äldre tavla ni finner utanför våra tvättstugor och som vi använder för att ta oss in på bokade tider.